İncek T.E.K. İlkokulu

Vizyon: İnanç ve azimle yapılabilecekler için, emsallerinin feyz aldığı bir kurum olmak.

Misyon: Geleceğini arzuları ve hayalleriyle tasarlamaları için yüreklendirilen, bu tasarımda kendi mutluluğunu ülkesi, dünya barışı ve tüm unsurlarıyla tabiat sevgisiyle bezeyen, azimli ve çalışmaktan yılmayan öğrencileri ile; bu kurumun mahiyetinde olmaktan mutluluk duyan, mesleki gelişim ve meslektaş dayanışması önceliği olan, birbirleri ve çevrenin beklentilerini karşılayarak mesleki doyuma ulaşmış eğitim kadrosu ile; eğitim kadrosunun rehberliğini benimsemiş, kuruma verdiği desteği ülkesine vermiş olduğu bilincine sahip velileri ile anımsanan bir okul olmak.

Saatler: Ders Başlama Saati 09:05 Ders Bitiş Saati 14:45
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://incektekilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kıcılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2709 Sokak İncek Tek Kooperatifi Sitesi İçi No11 Gölbaşı /Ankara

Öğretim Şekli :İlkokul ve Ortaokul aynı binada beraber

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Toplu taşıma araçları ve hususi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılay´a 22 km.